True Stories

Echte verhalen, voor én door ondernemers

Hoe kwam True Stories tot leven?

Ikzelf, Tasso Limneos, ben al jaren geboeid door de ondernemerswereld en alles wat daarbij komt kijken. Mijn grootste inspiratiebron en motivator om dagelijks gedreven te ondernemen zijn andere ondernemers. Daarom heb ik, met dank aan Victus Sales, True Stories opgericht waar we ondernemers hun verhalen delen. True Stories laat zien dat een succesvolle carrière je niet in de schoot geworpen wordt maar dat je er hard én gepassioneerd voor moet werken.

Het leven voor én na het ondernemerschap

In welk gezin is iemand opgegroeid? Was ondernemen in dit gezin vanzelfsprekend? Wat voor een student was iemand?
Het leven voor het ondernemerschap speelt een hele grote rol in het leven tijdens én na het ondernemerschap! Daarom leer je iedere ondernemer ook op persoonlijk niveau kennen.
Er wordt gepraat over de jeugdjaren, de tijd op de schoolbanken en zelfs de eerste studentenjob!
Daarna verdiepen we ons in de start van het ondernemersleven. Wat was de beweegreden voor de onderneming? Was het een soepele opstart of eerder een traject met veel ups en downs? Wat waren de belangrijkste learnings tijdens dit proces? Waar staat de onderneming nu? Op deze vragen zoeken we antwoorden. Tot slot ontdek je waar de ondernemers nog van dromen en wat ze nog willen bereiken.

Geen enkele ondernemer is hetzelfde

True Stories vertelt de verhalen van verschillende ondernemers met andere achtergronden, drijfveren en dromen. Je leert ondernemers kennen die opgroeiden in een ondernemersnest en dus vanzelfsprekend ook ondernemer werden. Maar ook succesvolle mannen en vrouwen, waarvoor ondernemen niet vanzelfsprekend was, vertellen hun verhaal.

Inspireer en wordt geïnspireerd

Met True Stories willen we andere ondernemers inspireren. We laten zien dat élke ondernemer te maken krijgt met moeilijkheden en struikelblokken, maar dat je door passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen elk obstakel kan overwinnen!

De weg naar succes

Tasso Limneos

Ikzelf werkte, voor mijn huidig bedrijf, bij verzekeringsmaatschappij Ergo. Hier verkocht ik op zelfstandige basis verzekeringen. Samen met Mathias Van Rietvelde  hadden we het idee om extra afspraken te bekomen via een callcenter. Deze samenwerking verliep niet vlot waardoor we dachten ‘Dat kunnen wij beter!’

Zo gezegd, zo gedaan. In 2016 besliste we om samen Victus Sales op te richten, een salesbureau dat leads genereert voor andere bedrijven. 

Vandaag is Victus Sales met maar liefst 25 mensen dagdagelijks bezig om afspraken in te boeken voor ander bedrijven.